loader
phone_in_talk
+373 62 044 255(zile lucrătoare 9:00 - 18:00)
info@dino.md întrebări legate de OCN DINO CREDIT SRL

Credit online pentru nevoi personale

Credit online

500 MDL
20000 MDL
Începând cu , vei plăti lunar rata la credit în valoare de .
Comision de acordare % din suma creditului rapid.
aplică pentru MDL

Credit online

Credit online de la DINO CREDIT, este un produs creat special pentru tine. La DINO CREDIT poți aplica pentru un credit online de nevoi personale sau iți poți refinanța cu dobândă mai mică creditele de la alte organizații fără să ieși din casă, aplică acum o cerere de credit online, semnează în cabinetul personal contractele de credit online și noi îți virăm banii direct pe card.

Cum pot primi un credit online?

Completezi datele în cabinetul personal. Obții aprobarea pe loc și semnezi contractul electronic.

Care sunt documente necesare pentru obținerea unui credit online?

Documentul solicitat este doar buletinul de identitate

Un credit online este o modalitate excelenta de a obtine o flexibilitate financiara suplimentara. Creditul online de la DINO CREDIT iti ofera acea suma de bani, la dispozitia ta oricand ai nevoie. Ti s-a stricat masina de spalat? Ai o factura urgenta si mai e o saptamana pana la salariu? Aceste cazuri se rezolva cu produsul credit online.

Problemele tale financiare au nevoie de rezolvare rapida, iar solutia vine din partea DINO REDIT, pregatita sa iti ofere banii de care ai nevoie. Pentru ca este si un OCN prezent in online, tot procesul poate fi realizat chiar din confortul casei tale. Poti accesa orice suma de bani iti doresti, fara a justifica modul in care vei cheltui banii. La noi, totul este simplificat in favoarea clientului. In plus, timpul de aprobare este de maxim 5 minute, deci poate fi numit chiar un credit urgent, iar rata de aprobare este mare. La DINO CREDIT, online si rapid sunt sinonime, iar cand vine vorba despre credit, rate lunare, sume de bani sau perioada de timp, toate informatiile sunt la indemana ta, direct pe site.