loader
phone_in_talk
+373 62 044 255(zile lucrătoare 9:00 - 18:00)
info@dino.md întrebări legate de OCN DINO CREDIT SRL

Obține un credit rapid fără comisioane ascunse

Credit online

500 MDL
20000 MDL
Începând cu , vei plăti lunar rata la credit în valoare de .
Comision de acordare % din suma creditului rapid.
aplică pentru MDL

Credit rapid direct pe card

Salutare!

DINO CREDIT este genul de organizație de creditare nebancară la care e ușor să aplici pentru un credit rapid pentru că lucrăm cu rate fixe si cu 0 comision la închidere anticipată, ca să nu existe surprize.

Știm cât de important este timpul pentru tine, de aceea nu te punem pe drumuri, ci îți punem la dispoziție metode prin care poți aplica online pentru un credit rapid și sigur:

Selectează suma dorită cu ajutorul calculatorului de credit de mai jos, înregistrează-te și completează datele solicitate, îți va lua cel mult 5 minute, la capătul cărora vei primi pre-aprobarea cererii tale. Tot online semnezi si contractul de credit rapid, si nu mai pierzi timp cu drumurile

De ce să alegi un credit rapid direct pe card la DINO CREDIT?

Te bucuri de o dobândă avantajoasă din piața de credite rapide. Astfel că poți împrumuta mai mult și să plătești mai puțin la final!. Ai acces la un credit rapid, oricând ai nevoie. Timpul înseamnă bani, așa că la DINO Credit poți obține un credit rapid în doar 8 minute, cu tot cu timpul de aprobare. Procesul de acordare este simplu și 100% online. În cazul în care există neconcordanțe între informațiile furnizate și cele regăsite de sistem, vei fi pus în legătură cu unul dintre operatorii DINO Credit pentru a clarifica situația.

Ce înseamnă să contractezi un credit rapid altfel?

‍Misiunea noastră este să-ți oferim cele maibune produse financiare de creditare rapidă din piață, mai accesibile atât prin sistemul facil, transparent și prietenos de acordare a creditului, cât și din punct de vedere al unor costuri semnificativ mai mici față de media pieței.

Credit rapid online este special conceput pentru cei care nu au timp sa se deplaseze pana la o banca sau o institutie financiara, pentru cei care au un program incarcat, nu au timp de stat la cozi, dar au o cheltuiala neprevazuta, iar accesarea creditului va fi strict confidentiala. Daca esti deja client, trebuie doar sa intri in contul de client si sa soliciti noul imprumut dorit.